Party in stomach

När jag är lite trött brukar jag kolla på Party in stomach Den är så sjukt kul, speciellt när han härmar japanerna (eller om det nu är kineser)! Om du mot förmodan missat den så spana in, eller snarare lyssna :)

Ulligt kort

Finally fick vi in golvet, skönt att ha det avklarat - det var på tiden!


Det var en udda typ av klick eftersom man var tvungen att banka ner det...men nu när man (darligen) har snitsen inne så kommer vi förmodligen lägga det i klädkammaren också, för det var snyggt.

Fick förresten ett så jätte-gulligt kort förra veckan av familjen Magnusson:

Hjärtat i fårskinn och texten i silver, såå snyggt och jag blev himla glad! =)

En del annat

Det blev varken julskyltning eller lägga golv i kontoret men en del annat :)

Försökte äta  med pinnar, men det gick ju inte...en sushi-bit hamnade på golvet efter 5 sekunder, jäkla påhitt de där med pinnar alltså.

Har gjort en massa små-tomtar:

 
 Nya ytterbelysnigen fick vi upp i lördags, tillsammans med två istapps-ljusslingor: 


Ûbertrevlig middag och bad igår hos Emma och Mattias som sagt, är snäll och lägger inte upp badbilder på dem, hehe.


Idag var det dop av Ebba:

Hon var såå söt så!

Ikväll har jag färgat håret:   och vi har firat advent: 

Redan arbetsdag imorrn, fasen va snabbt det går!

Härliga söndagsmorgon

Härliga söndagsmorgon!
Jag och Baileys äter frukost, okammade och osminkade - speciallt Baileys, hon ser verkligen nyvaken ut.


Igår fick darlingen och pappa upp den nya ytterbelysningen, det blev stor skillnad, lägger upp en bild ikväll. Jag städade och rensade klart köket igår, så skönt att få det avklarat. Sen avslöt vi kvällen med middag hos Emma och Mattias, tillsammans med Clara och Johan. Riktigt trevligt var det och skönt att bada i deras balja :)

Idag ska vi på dop, sen julskyltning. Förhoppningsvis får vi in golvet i kontoret också.

I'm so impressed

Medans jag satt här och uppdaterade mig i vad som hänt i världen så öppnade jag spootify och hittade John Mayers nyaste album på startsidan, började lyssna såklart....och I'm so impressed! Har du lyssnat på det? Om inte, gör det! Jag blir nästan lite arg att jag aldrig tagit mig tid till att lyssna på hans musik tidigare, men han har ju faktiskt en tilltalande röst och jag gillar faktiskt varje låt på de nya softa albumet. Känns som en kandidat till listan med "oj-jag-råkade-visst-spela-mig-trött-på-alla-låtarna"-album. Hans röst påminner om något jag hört tidigare..påminner om sångaren i Live kanske?

Nej nu ska jag lyssna lite till och äta lite ost och kex som jag hittade nu, so long!

Bassel, bassel

Hittade ett golv till kontoret idag! Mörkgrått, så det kommer göra sig fint mot den ljust gråa väggen (hoppas jag). Nu ska man bara skaffa sig lite ork till att lägga in det också, det måste sågas och mönsterpassas, bassel bassel. Det kan ju alltid vänta till helgen. Vilken helg som helst :) 

LaserDome, åh vad det var roligt!

Ojoj, nu har jag en gäng roliga saker att skriva om!

  • Har precis varit på LaserDome, åh vad det var roligt! Jag vill spela igen :) Jag som är emot vapen/krig/och allt vad det innebär men man blev ju helt maniac på banan! Tänkte att man kunde dra ihop ett gäng kompisar och köra, i januari kanske. Får fundera på det.
  • Pappsen var snäll och hjälpte oss få ut teglet som vi lyckades trycka in i luftspalten (heter det så?) igår, han är ju en klippa! Vi skulle vara duktiga och byta ut belysningen vid ytterdörren alldeles själva..men nej, man ska inte försöka sig på allt tydligen. Ser fram emot att få upp de nya lamporna. Tidigare var det en rund, gulbrun boll (som är så populära på 80-talshus) och den ska bytas ut mot två runda stålcylindrar som lyser både uppåt och neråt.
  • På söndag blir det dop för lilla Ebba och jag och darlingen är två av fyra faddrar, så stolt så, det ska blir kul!
    Igår var jag på massage, såg en annons på intranätet om massage i 75 min för 400 spänn och nappade snabbt på det och blev glatt överraskad - det var ju 50% så det kostade bara 200 spänn för 75 minuter - not bad! Bra var det också, finsk massage tydligen...som svensk fast lite med djupgående.
  • I helgen ska vi hem till Emma och Mattias, ska bli såå kul! Ser fram emot det. Dessutom ska vi bada balja och hälsa på deras nya lilla kissemiss :)
  • Jag har handlat min första julklapp och det är inte ens december, damn i'm good! Man säger ju varje år att man ska börja i tid, vilket ALDRIG händer. Hoppas bara man kan hitta resterande klappar också så man slipper julklappsångesten några dagar innan julafton.
  • Månadens driftsättning är genomförd på jobbet, känns alltid bra att få ut allt i drift och den här gången var det inte någon mega-release, skönt!
    Har kanske, eventuellt hittat vilket golv vi ska lägga i kontoret, imorrn ska vi bestämma oss, kul!
  • Snart dags att börja pynta inför advent, åååååh så mysigt! Äntligen, som jag längtat. Synd bara att man inte kommer åt vinden...ingången är i klädkammaren och den är nu nästintill proppfull med allt som fanns på kontoret förut. Får klura på hur vi löser detta.

Nu lockar duschen och sen får man fortsätta julstädningen i köket som jag påbörjade igår. Det är f*n inte skoj alltså, varför har man så många skåp i ett kök? Fyllt med masse grajjar osså, naj fi fasen! Hade lätt kunnat betala någon för det...eller varför inte hela huset! Någon som vill julstäda vårt hus för minimilön kanske? *blink, blink*

So long!

Riktigt bra film!

Jag och darlingen har precis sett klart söndagsfilmen (jo det blev lite tidigare än beräknad). Vi såg State of Play och den var riktigt bra! Varken action eller komedi, men den var underhållande och spännande, se den! :)

Förlovningspresent

Igårkväll var la familia hos oss på middag och vi hade riktigt trevligt! Det var kul att hela familjen samlades, det blir inte så ofta utan mest till årsdagar och högtider. De hade verkligen behövt, men hade med sig förlovningspresent :) Superfina rosor och en ljusstake design Tove Adman - I LOVE IT! Har spotat den i "Sköna hem" för ett bra tag sedan och har velat haft den sedan dess :) Ett jättetack!

Tänk att en sån liten varelse kan ha så stor påverkan

Mina tankar går till en vän som förlorat sin fina katt i veckan :( 
Det är jobbigt och tungt att mista ett husdjur för det blir ju som en familjemedlem. Tänk att en sån liten varelse kan ha så stor påverkan på oss människor!

Jag vet vad hon går igenom, för jag gick igenom samma sak i somras. Semestern hade precis börjat, allt var på topp och så hände det så plötsligt. Baileys bror Diesel, blev påkörd. Sommarn förstörd.

Man tror ju inte att det är sant när något sådant inträffar. Att ens husdjur bara är borta, aldrig kommer att spinna i ens famn mer, aldrig kommer springa omkring och busa mer. En mer kärleksfull katt än vad han var får man leta efter. Jobbigt är ordet. Saknar dig kissen!

Väldigt glatt överraskad

Igår blev jag väldigt glatt överraskad på jobbet :) Jag fick "veckans hjälte"-utmärkelse för förra veckan, så jag fick ett diplom och ett presentkort på Isola Bella på 500 spänn.
Motivering var: "Sara har fått otaliga uppdrag på sitt bort i flera olika flöden från flera olika projekt och fått hantera snabba ändringar konstant. Arbetet har varit allt annat än en normal tillvaro och har trots de stora utmaningarna hanterat detta med stor bravur. Hon har haft ett evigt tålamod med alla små justeringar och tillägg som alltid dyker upp på de delar där alla har en synpunkt, designen. Sara tar sedan fram sitt magiska trollspö för att genomföra allas önskemål" Så roligt! :D

Finally min tur att måla

Just det, ikväll har det hänt saker! Henrik har målat, imorgon är det finally min tur att måla väggarna för ikväll har jag haft sov-, tele- och yogakväll :)


(Nej, vi ska inte spara den blåa väggen så :) )

So long!

Love them

Sorry Malin, men dina skor var så himla snygga så jag var bara tvungen att köpa mig ett par likadana! Love them! Smakråd fick jag när jag kom inför dörren.

Sigge tyckte de var ok (han blev rädd, som vanligt)...
 
...Baileys däremot älskade dem (eller kartongen?)...

...och Saga var hel-imponerad av den stora kassen.

 
(kanske inte den bästa bilden men hon är ju så nyfiken :D )

Men jag är helnöjd!

Bara 5 blå rum kvar

Vad han kan, min karl!

Medan jag pratar med min underbara syster:

-->

..så fixar han både fläskfilé och förbereder kontoret för målning :) Golvet är borta, väggarna är spacklade och slipade...och det ser för jäkligt ut, men ordning kommer det att bli! Gissa om jag kommer att sakna de blåa färgerna ;) Kontoret skall bli grått. För grått är också flott.



Snart är alla blå rum borta i "Blue Villa". Med kontoret har vi nu bara 5 blå rum kvar...suck. Visst att blått är flott men måste man ha precis allt blått bara för det? Nää... 

Nu gick darligen upp för att måla det bebisblåa taket vitt!

So long!

My precious is back!

My precious is back!
Med både gravering och slipad/borstad yta :)

Söööööta bebisar

Kolla vilka söööööta bebisar :)

Knockad

Är det bara jag eller är det vädret som gör en såhär trött?! Har varit på utbildning idag och även om det har varit intressant så har jag känt mig knockad av trötthet. Får ställa upp i SM i gäspning eller nåt! Här är några andra som känner sig preeeciiiis som jag :):
  
     
    
   
   
   
Ska nog göra som de som vila lite ;) So long!

MY PRECIOUSSSSS

Fasen, skulle ju ha sett den där kvalitets-serien *ehrm* som alla snackar om, Ullared, så man hänger med i tugget på jobbet, hehe.....men att sätta mig framför dumburken ikväll lockade inte. Istället blev det en löptur i dugget och yoga hemma. Nu sitter och lyssnar på musik, har en softlista på Spotify som är såå skön! Just nu spelas:
Laleh - Hide Away
White Lion - When The Children Cry
Bryan Adams - Heaven
The Hollies - He Ain't Heavy He's My Brother
Simon & Garfunkel - Scarborough Fair
Moby - Porcelain
Fläskkvartetten - Innocent
Foo Fighters - My Hero

Musik kan man inte vara utan och Spotify är guld värt! Det är så många låtar man speciella minnen till...och att lyssna på de låtarna gör att man kommer ihåg den där känslan man hade vid det där tillfället eller den där perioden i ens liv. T.ex. Bryan Adams - Heaven är en speciell låt för mig och darlingen...

Vi har förresten lämnat tillbaka ringarna till Odd, brytit förlovningen..det kändes inte riktigt rätt. Känns som att vi inte känner varandra helt än så vi ska nog skjuta upp det några år till. 7 till kanske.......Nää, haha, så illa är det inte. Men ringarna är inlämnade för gravering och för att få mönster på ringarna för nu hade guldsmeden kommit tillbaka från semestern. Det känns naket utan den, my precoius! Jag blev som Gollum när  vi skulle lämna tillbaka ringarna, ville inte riktigt släppa taget och skrek MY PRECIOUSSSSS! Eller riktigt så var det inte, men jag hoppas iallafall att den är klar snart! :)
 

Fika-dag

Söndagar är mysiga, skönt att bara slappa lite. Vi hade middag här igår med Tanja, John, Erica, Johan och lilla Ebba - riktigt trevligt. Så idag har man softat lite och har en fika-dag :) Vi har varit i Barlingbo hos mina föräldrar idag på fika och nu skall vi till Tanja och John och fika.

Överdrift, right?

Underbart skönt med fredag! Har hunnit med hela att-göra-listan medans darligen varit/är i Slite och spelar hockey bockey (halv nio i Slite en fredagskväll, vad är det för tid egentligen?!). Jag har till och med fått bort K2-berget i tvättstugan! :)

Nu så ska man ta sig sin vanliga kopp grönt te och softa lite i soffan. Läste HÄR att många gröna teer är giftiga, va fasen - måste man krydda precis allt med bekämpningsmedel, farliga färger och andra tillsatser nuförtiden?! Man vet tillslut inte vad man ska stoppa i sig! Nej man ska väl inte läsa sådana saker, men det är ju svårt att låta bli. En annan sak jag läste var att barn tydligen är de nya modeikonerna - men allvarligt?! Ska vi se upp (eller snarare ner blir det ju) på några små knattar när vi ska välja kläder?! Nej nu får de ge sig.. Barn ska vara barn, inte behöva vara modeslavar. Förstår att föräldrarna vill att barnen ska klä sig fint men det hela går ju till överdrift, right?

Nej nu blir det sent fredagsmys med mitt giftiga te som jag ska ta en extra stor kopp av.
Ska nog faktiskt chocka mig själv och byta ut digital bildredigering mot "analog"..eller iaf teckning. För det var ju ett tag sen man pysslade med. Har påbörjat en fågel som borde skissas klart. Det är kul att skissa fåglar, my favorite! Speciellt lite större, som rovfåglar...de är fina och mäktiga djur:



Hoppas ni haft en bra fredag!

K2 i nästan naturlig storlek

Jag och Baileys ligger i soffan och tar igen oss, skönt!

Det är inte ofta man har ro att bara glo på tv..så jag har givetvis suttit med datorn samtidigt och surfat, farmavillat och gimpat bilder på löpande band.

Borde egentligen ha varit på yogan ikväll men valda att avstå ikväll och komma igen en annan kväll när man har ork. Dessutom börjar träningsvärken efter gårdagens löprunda göra sig påmind :)

Borde egentligen stryka, i tvättstugan finns ett K2 i nästan naturlig storlek av tvätt som är redo att strykas.

Borde egentligen handtvätta den vita duken på middagsbordet i vardagsrummet eftersom en viss katt sprungit utifrån i det torra och fina vädret och rätt upp på bordet med grå-bruna tassar. Skitsnygga avtryck..verkligen.

Men nej, jag ligger nog kvar här. Jag har slarvat bort min ork, den låg inte på samma ställe som jag la den igår..så jag kunde inte hitta den idag. Har du tagit den? Alltså lånar man saker så lämnar man tillbaka dem på samma ställe som man tog dem på, ok?!

:)



WHAT TO DO

Jobbar över, kämpigt. Hittar inte vad som är fel...what to do, WHAT TO DO?!

Fantastisk

Jag måste ju skriva några ord om helgen, den var helt fantastisk! Skövde blev valet för vår förlovning eftersom det var där vi träffades. Vi har haft en nostalgi-tripp, kan man säga, för vi kollade alla ställen som man brukade vara på när man bodde i staden.  T.ex. kollade vi upp vår gamla lägenhet, som jag älskade (näst högst upp): 



 Kollade Högskolan - den hade expanderat, kunde få det till 14 byggnader nu. Det var inte dåligt!
Både mitt och darlingens examensarbeten fanns kvar för utlåning :)


 Annars verkade staden ha vuxit och det finns nu hur mycket affärer som helst, me like! :) Vi kollade nog alla, hehe. Efter delikat middag på Riviera, drink på Bogrens så avslöt vi kvällen på hotellet:

Avslut på lördagskväll

Skövde är faktiskt en riktigt trevlig stad, hade lätt kunnat bo där om det inte vore för att det ligger så långt från kusten och för att man förmodligen förknippar allt bra med hur man hade det på den tiden när man bodde där...det var en bra tid. Men det är inte många som är kvar av umgängeskretsen... Men det har varit en otrolig helg, den kommer jag leva på länge.

När vi kom hem så stod denna på köksbordet från mor och far, såå gulligt! Blev riktigt glad - det är alltid trevligt med blommor och rosor är ju alltid en hit!
 Present fr mor och far 
Det märktes att det var pappa som varit framme för han hade inte kunnat hitta någon vas, så blommorna stod i vår vattenkaraff från Eva Solo, hihi. Sött!

Pälsklingarna sover sött nu när husse och matte är hemma :)

En bild säger ju mer än 1000 ord

Nu ska vi bege oss från Skövde för att göra några stopp på vägen.

Vi har iallafall haft en alldeles, alldeles underbar helg här. Det var ju här allt började för lite mer än 7 år sedan. Vet inte hur man ska beskriva det men...en bild säger ju mer än 1000 ord :)

Baconfeber

Som vanligt kommer det ett sent inlägg, det var ju det där med att lägga sig i tid. :)

Det här är INTE bra, jag känner mig extremt hängig och het (av feber alltså ;)). Bara det inte är svininfluensan, eller baconfeber som pappa säger. Vi ska ju till fastlandet imorgon, darligen och jag, så det vore mindre lämpligt om man skulle bli dålig i helgen. Fast jag har i och för sig bestämt att svininfluensan inte kommer bita på mig. Och inte tänker jag ta något vaccin när "experterna" ännu sitter o klurar på om det skall tas eller inte, och om det skall tas i en eller två doser. Zero, null, nada - så blir det för mig iallafall.

Tänk att det redan fredag imorgon, otroligt vad snabbt det gått! Fast det har varit en bra vecka! Fika med Emma i måndags, riktigt kul att träffa henne, hon e go! I tisdags var det kör på jobbet, dock missade jag salsan :( Och igår var vi hemma hos Erica och Johan och fikade, också det trevligt och vi fick se lilla Ebba le till och med. Ikväll var det yoga, pjuh vad jobbigt det var. Kändes som om hälften av tiden var avsatt till plankan...istället för nedåtgående hund så körde jag grymtande grisen! Eller flåsande flodhästen, den passar också in. Så jobbigt var det, fast skönt. Nej nuu ska jag packa resväskan till imorgon.

So long!

Byta ut trallen till en egen variant i somras

November, vad kan man säga. Förut tänkte jag att det hade varit skönt att gå ut i trädgården men kikade ut och ångrade mig rätt snabbt faktiskt. Det är liksom inte så lockande längre. Mörkt och trist, kallt och ruggigt, fuktigt och grått. Nej tack det kan man vara utan. Annat var det i somras, då var det helt underbart att bara gå ut i trädgården och läsa enbok, bjuda öve en vän på en fika i solen eller ha grillparty på trallen (som jag och darlingen faktiskt byggde i somras). Ibland är det lite trist att man bor i ett land där det inte är behagligt ute året runt. Det blir ju inte att man utnyttjar sin tomt så mycket från okt-mars.  Eller det blir väl kanske vad man gör det till..får skaffa regnställ och en ta med en ficklampa ut o sätta mig och läsa på trallen...hm :)

Bara för det lägger jag ut några bilder på när jag och darlingen fick för oss att byta ut trallen till en egen variant i somras :) Den tidigare var inte så mycket att skryta med och när vi fick upp trädgårdsmöbeln så fick inte så mycket annat plats...så då började darlingen riva: 

Och det resulterade ju i en stor jordplätt...men där skulle ju vara grus. Så darlingen fick gräva:


..lite grann iallafall, det var faktiskt jag som var en dold talang:

Efter det så blev det en grop och en stor jordhög:

...och jordhögen behövde fyllas igen:


Sen kunde vi börja bygga ram, själva golvet och planket :)
 
Och efter en del slit så blev den äntligen klar!

 
Nu ska jag sova och drömma lite om när man kan börja använda trallen igen, natti!

Läskig dans

Såhär såg min dans förhoppningsvis inte ut i fredags på after worken :) Läskig dans Undrar hur han kan röra sig så!

LiteOmSara

Här tänkte jag dela med mig av just mig, mina intressen och valda delar ur mitt liv

RSS 2.0