Dags att börja jobba igen

Imorgon händer det...det är dags att gå tillbaka till jobbet efter 9,5 månaders föräldraledighet.
 
Det är inte klokt vad tiden har gått fort, men det känns bra att komma tillbaka nu - 9,5 månader hemma har varit precis lagom. Det skall bli roligt att komma tillbaka till jobbet, både till arbetsuppgifterna och arbetskamraterna. Det är faktiskt lite spännande också, det känns som att börja på ett nytt jobb nu när man varit ifrån det så länge :) 
 
Nu vet jag ju att min man kommer klara det galant att ta hand om vår dotter och det är en självklarhet för oss att dela på tiden så att han skall vara föräldraledig också. Men det kommer också kännas konstigt och ovant. Även om jag bara går tillbaka på 80% så blir det ju en rejäl omställning.
 
Dags att ställa väckarklockan nu då

Morgonläsning

Medan jag läser dagens tidning, läser dottern en bok om spöket Laban...upp och ner!

 

Tomatexplosion

Jag vill bestämt hävda att tomaterna trivs hos oss i år! :)
 

Njuter

Jag sitter på altanen och solar, dricker en kopp kaffe och bara NJUTER! Termometern visar hela 33 grader (pga att det är lä, det är 20 grader i skuggan) och på himlen är molnen få. Det känns faktiskt som en sommardag! Det är ljuvligt...

Det har känts lite jobbigt att sommaren redan är förbi...som alltid har sommaren gått lite för fort (även om den kändes extra lång eftersom maken och jag hade långledigt). Men ändå, man kan säga att jag och sommaren inte har gjort slut riktigt än...så att få njuta av sådana här dagar är precis vad jag behöver. Det är ju bara ett par veckor kvar nu tills jag börjar jobba.

Dottern sover här i vagnen bredvid, hon är helt slut. Vi var på Klapp och Klang hela förmiddagen så någon vila blev det inte då. Den kom nu.

Jag hoppas september kommer bjuda på fler sådana här dagar...

Nu ska jag fortsätta njuta lite till innan det vankas promenad med grannen.
 

LiteOmSara

Här tänkte jag dela med mig av just mig, mina intressen och valda delar ur mitt liv

RSS 2.0