Soliga halsningar

Vi har utan problem kommit fram till Kap Verde, Boa Vista narmare bestamt. Det ar inte svart att trivas har, inte alls. Solen skiner dagarna igenom, det ar mellan 25-28 grader, buffeerna har nastintill allt att erbjuda och drinkarna bestaller vi pa lopande band. Fast alkoholfria tar vi pa formiddagen - nagon ordning maste det ju va. Det gar ingen nod pa oss denna resa heller. Kladerna har nog redan krymt en storlek eller tva av forklarliga skal, sa det har blivit besok i gymmet. Annars har vi bara hangt vid poolen, jaccuzzin och stranden, gatt langa promenader pa den 7 km langa stranden, atit, last bocker och kollat pa kvallshower. Maken fick faktiskt ofrivilligt delta i ett framtradande haromkvallen - har bildbevis och allt. Ska lagga upp det nar tillfalle bjuds. Det var riktigt roligt att se! :) Vi ska boka resa till staden Sal Rei imorgon och jag ska overtala maken till att aka pa valutflykt. Det finns massor med aktiviteter pa hotellet som vi tankt testa ocksa. Mer om detta nar vi testat! Jag har brant naveln (inte sjutton kommer man ihag att smorja in naveln heller) och harbotten - for hur tokig skulle man inte se ut om man smorjde in den ocksa. Annars har vi varit flitiga med solfaktor 50, for kids, saklart. Men solen tar sa in i vassen. Det ar en svalkande vind har, som tur ar, hamnar man i la sa smalter man snabbare an kvickt. Nu skall vi ta oss en svalkande drink och se kvallens show, sen blir det nog en och annan drink till innan discot drar igang. So long, sa lange! Kram kram

Arlanda sover

Har tagit rastlöshet till nya dimensioner - att tiden kan gå så långsamt här på Arlanda?! Har snart läst ut första boken, pausar nu med tuttifrutti till frukost. Maken har redan efter ett par timmar här hamnat i fel gäng, ofrivilligt fått en bästis som heter Lasse. Lasse med blåklockan. Han måste infinna sig på kåken i Luleå imorgon senast, annars blir han efterlyst. 4 år ska han avtjäna. Maken min skrattar lite nervöst. Men han är snäll mot människor, försöker iallafall, säger han. Lasse säger också att han knarkat hårt med Thorsten Flink, riktigt hårt. Helt fel gäng alltså!

Uppdatering

Vilken underbar dag det är! Solen skiner och värmer gött om kinderna, fåglarna kvittrar i kör, vårlökarna har sedan några veckor trotsat kylan och poppat upp i rabatterna. Till och med den rabatt som vi tömde på allt (trodde vi iallafall), den är full nu. Rabarbern letar sig upp i trädgårdslandet bland snöhögarna som kom häromdagen. Katterna är överlyckliga och springer runt ute, men det är ju fortfarande lite blött ute = många svarta tassavtryck inomhus :)

Vi sitter nu och väntar på taxin, snart bär det av till värmen. Nycklarna är överlämnade till "de nya" husägarna och det känns väldigt tryggt att huset inte kommer att stå tomt när vi är borta och det är dessutom är bra att katterna kommer att ha sällskap. Det är vi väldigt tacksamma för! Känns bra, känns bra.

Jag är så flygrädd, har inte varit det förr - men det har kommit mer och mer med åren. Vet inte riktigt varför, men man kanske lite är mer rädd om livet nu? Uppskattar allt man är och har, speciellt människorna man har omkring sig och framförallt mamma och pappa. Jag drömde så konstigt inatt, mardröm. Jag vill inte flyga, jag vill inte dö. Inte nu och inte sen, hu. Men det går nog bra, det brukar det göra. Fast jag vill ändå inte dö. Det skulle ta alldeles för lång tid att gå ner till Afrikat och sen simma ut till öarna vi skall till. Nej det blir nog bra...

Sen sist har det hänt en hel del här, även om de här månaderna är dem då jag som person känner mig minst kreativ och sugen på att hitta på saker under hela året.
Vi har blivit färdiga med pimpningen av klädkammaren, det är bara en del smart ikea-inredning som behövs innan projektet kan stängas helt. Det blev verkligen fint som tusan, är nöjd. Ska lägga upp en bild nångång. På tur så är det byta fönsterkassetter och boka någon nisse som kan lägga stengång och en snygg grusrabatt på framsidan. Vi letar bil, vilket går sådär. Jag har alltid sagt NAAAAAAJ FI FAAAN NEJ till Saab, och gissa vad maken letar efter. Hmm! Men för min del gör det väl inte så mycket, bara den går att svänga och backa med så är jag nöjd. Den måste vara snygg också. Får se vad man hittar för gammal kombi. Jag har bättrat på min MC-outfit, har införskaffat världens snyggaste hjälm: en matt svart/silvrig/glittrig sak som kommer göra succé när den väl kommer till användning. MC-brallor har jag fyndat till halva priset också, nu fattas bara jacka och ryggskydd...och den lilla, lilla detaljen då...MC! Annars har vi tränat en del, umgåtts med nära och kära; varit hemma hos Anna och Göran på middag, haft familjen Gillerfors här på fika, varit hos Tanja och John på middag, haft Emma här på fika, firat Maria och Thomas som fyllt år, haft Clara här på fika, firat Therese, haft familjen här på fika, haft syrran här på fika, haft Mia här på fika, bjudit över Erica och Johan på middag, grillat kord med Eric och Therese på Högklint, haft Therese och Eric här på middag, varit på SUPERBRA Livingroom med syrran, Anand och Annica på Wisby hotell, varit hos Emma och Mattias på middag, bjudit över Tanja och John på middag, osv osv. Med andra ord - vi har varit sociala som tusan. Det gillar vi! Vi har också bantat sparkontot något och införskaffat en systemkamera, en Canon EOS 500d. Den är faktiskt rätt lätt för att vara en systemkamera, tar så fina bilder och har en miljard inställningar som jag inte fattar ett smack av. Men den är grym. Fast den slår inte mitt absoluta bästa teknik-köp NÅGONSIN - iphonen. Den är så grym, jag känner stor kärlek till denna lilla blanka och kantiga pryl. Sjukt egentligen :) Men den rymmer mitt liv, det finns verkligen appar till allt. I LOVE IT!  

En stor förändring för mig är att jag nu bytt tjänst. Efter 6 år lämnar jag dokumentskapande, logik och layout bakom mig och skall börja med webgränssnittsutveckling. Det är ett helt nytt område för mig och jag tycker det är såå spännande och roligt, även om jag är helt blank inom mycket. Då menar jag verkligen totalt blank, visst HTML, XML och stylesheets är jag på det klara med - men resten. Jag ser ut som en fågelholk om dagarna nu. Det är väldigt frustrerande när man inte kan.. Men det är så roligt att gå till jobbet, man vill  bara lära sig mer och mer - så nu känns det lite tokigt att man nu skall åka iväg när man precis har börjat det nya. Men det finns ju kvar tills man kommit tillbaka :)

Ahh, nu kommer snart taxin. Maken la nycklarna på bordet - du vet väl vad det betyder? OTUR! Fan, jag vill inte dö. Har aldrig, aldrig varit såhär flygrädd, måste nog ta mig en (läs 10) rackarbajsare på flyget ner. Då slappnar man nog av lite bättre.

Men vet du, det skall bli så grymt skönt att komma iväg!
I'm the luckiest ever!

Sköt om di så skrivs vi när jag är tillbaka! Kram kram

LiteOmSara

Här tänkte jag dela med mig av just mig, mina intressen och valda delar ur mitt liv

RSS 2.0