Jag har gjort fina smycken

Jag bara älskar att ha lite pysslande för mig - det är så skönt att få utlopp för kreativiteten som ligger och pyr i inom mig. Jag har gjort fina smycken som jag tänkte försöka sälja på en julmarknad i Barlingbo nu på lördag (i Melinska gården - be there!) och här är vad jag skapat hittills:

Armband:


   

Örhängen:


  
Jag har ännu lite plats kvar på örhänges-plattan så jag tänkte fylla ut den - men med vad? Något förslag på färg?

Halsband:


Spännande att se vad som händer och om det finns något intresse för detta :)

Väcker pyromanen i mig

Jäklar va bra det blev:


Jag vill inte fundera på hur normalt detta är, men den väcker ett behov inom mig av att bränna saker - den väcker pyromanen i mig! Än så länge får det va ljus, tills sotarn tittat förbi. Men sen så, ojojoj! :)

Skorstenen går upp genom hela huset, vilket betyder rakt upp i vårt "master bedroom":


= långt, svart element

Vad jag är nöjd!

KAMIIIIIN

En sån här kommer vi få installerad imorgonbitti:



KAMIIIIIN!

Det skall bli så mysigt. Jag ser verkligen fram emot att få använda den, sotaren kommer på måndag så måndagkväll - då jäklar. Håll i dina träd annars kommer jag och såger ner dem o bränner upp dem!

Havet är helande

Idag har det verkligen varit en ljuvlig dag - soligt och härligt! Fint ljus. Hösten gråa nyanser har knappt synts till idag - det har verkligen varit vackra färger. Man skulle ha skaffat sig en systemkamera.

Vi var i Fårösund och grattade min bror som fyllde år i veckan. Mycket trevligt, god tårta. 
Han har 30-40 meter till havet - är man avis? Nej verkligen inte..eller nja, njoo, lite faktiskt:





Bättre läge kan man nog inte ha - att bara kunna blicka ut över havet från fönstret, vilken lyx. Jag tycker havet är helande. Att gå en promenad vid kusten, höra vågorna skölja in, skvalpet som uppstår när vågorna möter kusten/stranden eller bruset från ett stormande hav - det finns ingen bättre meditation. Jag önskar jag också hade så nära till havet. Fast jag skulle aldrig kunna tänka mig flytta från det hus jag bor i eller heller från det område vi bor i - och det är där det hela börjar bli lite krångligt, de där med att ha nära till havet. Så vi skippar nog den idén. Men man kan ju alltid önska - och drömma!

Appropå att önska, så önskar jag att jag åt riktigt kvällsmat - och inte äppelpaj. Äppelpaj är gott, men huu vad jag mår illa. Ett tips från coachen - ät inte en halv äppelpaj till kvällsmat!

 
Jag ska nu skölja ner detta illamående med hemmagjort te som jag gjort på torkade örter, spännande att se hur det smakar.


Gokväll!

Möbelrenovering

Fick ett tips från syrran och slog till på två äppelblom-stolar på Farbror Fynd



Den ena har fått en ny look, här är en bild på före:


Och efter:

(Den andra kommer ha samma stuk)

Även mitt gamla skrivbord har fått sig en makeover, såhär såg det ut innan:


Och med väääääldigt mycket slipning och vitlack blev det såhär:


För att få ett äldre stuk på möbeln så satte vi dit andra knoppar med ett sirligt mönster:


Stolen och skrivbordet passar bra ihop, det blev verkligen helt nytt - svårare än så behöver det ju faktiskt inte vara. Det är kul med möbelrenovering!

LiteOmSara

Här tänkte jag dela med mig av just mig, mina intressen och valda delar ur mitt liv

RSS 2.0