JAG HAR NU MC-KORT

Idag är jag en otroligt lycklig människa, eller egentligen - det är jag väl alltid. Men idag är jag extra lycklig - och det är för att jag klarade körkortsprovet för mc idag. 

JAG HAR NU MC-KORT! Tänk att jag klarade det, det är ju bara för bra för att vara sant.

Ett stort tack till Gotlands trafikskola!

Grymt mycket höst

Fick ett sött mail idag.
Det är grymt mycket höst utomhus! :)

Kort uppdatering

Det är nästan så man skäms lite nu när man knappt skriver nåt här och när man kollar statistiken och ser att folk besöker bloggen ändå - trots att det ekar. Nej, nu är det dags för en kort uppdatering!

Jag och maken min har fixat i trädgården - igår så fick en av rabatterna på framsidan säga hej då. Eller rättare sagt, den finns kvar men det finns inget kvar..förutom lite jord då. Det ser inte klokt ut för 5 öre, men i vår när vi skall fylla dem med grus i samband med att vi lägger om stengångarna, så blir det snyggt! Den andra rabatten ska också tas bort. Jag har dessutom klippt de fem buskarna vi har på norra kortsidan, försökt forma dem till bollar, det blev lite runt iallafall :)

Jag har fått lite mani på att baka!

Igår morse satt jag (förmodligen för sista gången detta år) och åt frukost utomhus på altanen i solen och det var så ljuvligt, älskar det. Imorse fick jag skrapa is på bilen. Vilka kontraster alltså.

Jag har ikväll bytt färg från halv-blont med utväxt till "mörkt guldblond" (verkligheten säger - mörkbrunt!!!)

Trädgårdslandet har tömts. Vi hade ännu kvar tomater, rödbetor, squash, kryddor och rabarber. Det är lyx att bara gå ut i trädgården och hämta - dessutom är det ekologiskt, jäkligt ekologiskt. Jag har tagit in en körsbärstomatplanta och paprika- och chili-plantorna, får se om de överlever inomhus.

Luckorna i tvättstugan håller på att byta färg - det kommer bli fräscht! Jag kommer inte sakna det mörkbruna.

Vi har otur med våra katter. Nu när Sigges svans läkt och pudelfrillan på hans svans börjar växa ut så är det dags för vår andra katt Baileys att få sin dos. Hon gillar det INTE.

Resan till Gbg är bokat, det blir en västkust-jul i år - det ska bli riktigt, riktigt mysigt! Jag ser verkligen fram emot jul, även om den blir kort i år. Och jag är redan så sugen på glögg att jag börjat leta efter det på ICA - men det finns inte att köpa än :( Förutom på Systemet då, fast det är lite starkare grejjer de!

Nu skall jag lyssna på Mark Levengoods "Och jag läste att det var omöjligt att leva lycklig förutan dig" som jag fått låna av min snälla syster.

Tack Postkodlotteriet!

Titta vad som kom väntade på mig i brevlådan idag:
Kul och vääääldigt otippat - tack Postkodlotteriet! :D

LiteOmSara

Här tänkte jag dela med mig av just mig, mina intressen och valda delar ur mitt liv

RSS 2.0