Vår semester i Kap Verde

Här kommer några bilder från vår semester
 
   

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Ahh

Vad har hänt? Ingen tillstymmelse till energi idag och fryser som bara den. Segt!

Det är vår i luften

Inlägget med semesterbilder får dröja ännu en dag - som vanligt när jag är framme så är det såå många bilder att gå igenom :) Så nu blir det ett inlägg om min kväll.

Kunde inte sova inatt, så idag har jag varit mer död än levande - man jag vaknade till av stark indisk buffe till lunch och efter jobbet tog vi en långpromenad i det härliga vädret - det är ju bara för underbart, våren är på ingång känner man! Det är vår i luften! Ville inte sluta gå, men 1,5 timmar fick räcka. Till promenaden imorgonkväll blir det gummistövlar, slingorna på P18 var minst sagt blöta.

Hann också ta bilder i trädgården med nya kameran




..och på Sigge - visst är han söt?


Liksom många vårblommor, är rabarbern på G


..och tulpaner och påskliljor i rabatterna


Till och med i rabatten vi tömde i höstas


Här är en som inte är på G :)


Ikväll har jag också, förutom übertråkiga hushållssysslor, sått en massa massa saker.
Ska bli så kul att se det växa upp!



Nu är det dags att försöka sova!

Musikkväll

I förrgår:


Idag:


Det är onekligen lite skillnad att vara hemma - men solen skiner ju, så jag är nöjd och glad! Tillbaka på jobbet idag, back in business! Hade glömt några lösenord - vad man kopplar bort vissa saker snabbt! :)

~~:~~

Nu skall jag snart till Living room där vi kommer få höra live-musik av Annika Fehling, Maria Blom, Craig Carothers och Idol-Olle (Hedberg) - ska bli så kul! Det kommer bli en härlig musikkväll!

Hemma

Nu är vi hemma efter en underbar resa!



Vi avslöt semestern med ett morgondopp kl 07 igår och sen bar det iväg hemåt. Imorse vid halv åtta kom vi hem till dörren. Nu har vi packat upp, tvättat, städat och moppat hela huset, handlat och lagat storkok. Det skall bli skönt att lägga sig nu, har en natts sömn att ta igen :)

Imorgonkväll lägger jag upp bilder från semestern :)

Snart hem igen

Imorgon aker vi hem! Tiden har har gatt sà fort, det har varit saa skont och underbart pa alla satt och vis. Nu ar nu man nojd med sol och bad for denna gangen sa det ska bli ratt skont att komma hem ocksa. Borta bra men hemma bast, som de sager. Dessutom ar det dags att forsoka avgifta levern och borja ata "normalt" igen :) Jag kommer inte i jeansen som jag ska aka hem i imorgon, far aka hem i kjol ;) Det ar val varmt hemma, varen har val kommit? ;) Imorgon bitti aker vi pa morgonen och kommer hem till ojjen pa tisdag morgon, tack vare flyg - annars hade vi kommit hem mkt senare. Saknar kissarna som bara den! Och familjen och vannerna. Ska bli kul att komma tillbaka till jobbet faktiskt! Syns snart alla dar hemma!

LiteOmSara

Här tänkte jag dela med mig av just mig, mina intressen och valda delar ur mitt liv

RSS 2.0