Fåntratt

Det är så skönt med helg, man hinner med så mycket! Även fast man vaknade med en snygg träkeps efter after worken igår :) Men darlingen var snäll o hämtade en huvudvärkstablett imorse så sen var man i form igen. Dessvärre så vågade ingen av oss köra så det blev inte GGN för oss idag :( Men det kommer väl igen nästa år, det brukar ju i regel vara samma sak varje gång!

Idag har vi fixat till gästrummet, ska flytta in möblerna imorgon.
Dessa gardiner vill darligen ha: Gästrum medan jag tänkt mig dessa Gästrum 
Svårt val men vi får väl se vad det blir, förmodligen hittar jag några nya i veckan.

lla kontoret för det är inte vackert. Det är blått, givetvis - som alla andra rum varit, och det ska bli vitt med ett grått skrivbord. Om det blir som jag/vi tänkt så blir det himla stilrent.

Gissa vem som är en glad katt idag? Saga har blivit av med tratten, nu är hon inte längre någon fåntratt :)
Fåntratt

Happy halloween på er!

Stackars katter

Idag har Saga och Sigge blivit kastrerade, det var inte populärt! Jag har aldrig hört dem låta så märkligt som under bilfärden, stackars katter. Nu ligger Saga i sin säng och blänger argt mot mig. Hon tänker säkert klösa oss medvetslösa när hon väl vaknat upp ur sin dåsighet. Får passa oss. Sigge måste ha lite dåligt minne eller hög smärttröskel, för han struttar omkring som vanligt och spinner så hela han vibrerar :)

Ska iväg o storhandla på maxi men det är ju sååå tråkigt...har dragit mig för det i en timme och 11 minuter, så nu är det dags. Suck.

Obligatorisk utgång

Oj vad kvällen gick snabbt! Hann inte ens börja på kvällens att-göra-lista men den försvinner ju inte av sig självt så jag får väl ta det imorgon då. Det var nämligen så att jobbet anordnar en företagskör och ikväll var första gången, så man var ju tvungen att gå dit o skråla lite.

Sen var det danskurs; salsa, mambo och cha-cha-cha. Det är bara två gången kvar på kursen, tråkigt. Nu när man äntligen börjar se någorlunda normal ut när man dansar så tar det slut! Frågan är vart man ska dansa salsa sen här på ön - någon som har något tips?

Jag och darlingen ska bli faddrar till ett otroligt sött barn :) Otroligt roligt!

Idag när jag kom tillbaka efter lunch-shoppingen så låg detta på mitt skrivbord, gulligt va?

Från ett team på jobbet som tack för i fredags :)

Jag och darlingen måste göra ett sista ryck med sovrummet, ek-golvet som ska in har vi ju redan hemma så vi får väl göra klart det imorgon. Lägger ut bild på hur det ser ut so far...eller iallaflal hur färgen ser ut! :)
 Ny färg 
Snyggt va? Jag har dock ännu inte kommit på hur vi skall inreda med gardiner och sånt..får sova på saken, eller nåt.

Snart heeeelg, vilket innebär after work och partaaaaaaaaj hos oss o sen el munco/guto. Det är ju GGN och då är det obligatorisk utgång för samtliga kottar på ön. Vare sig man vill eller inte. Så är det.

Natti-natt!

Sov en ytterligare timma

En sak som är jäkligt skön med den annars så trista årstiden vi har nu, är att man nu får sova en timma längre. Det tog jag fasta på imorse...och sov en ytterligare timma längre. Jag har ju fått för mig att börja kl 7 numera men imorse vaknade jag vid halv åtta. Det är verkligen en dålig start på dagen, man vaknar stressad och med dåligt samvete.....och likförbannat är man trött ändå. Det är konstigt!

Helgen har annars varit riktigt bra, jag har både:

  • varit nyttig; sprungit 5:an på p18 och gått långpromenader
  • ...och varit onyttig - vräkt i mig godis som ett utsvultet biafrabarn, ätit och druckit gott hos Petra & Roger samt bakat två äppelpajer
  • gjort "måsten" -  bockat av det mesta på helgens att-göra-lista
  • ...och roat mig - middag och haft fikabesök
  • ansträngt mig
  • ...och slappat

Så då får man vara nöjd.

Darlingen håller på uppe med sovrummet/gästrummet som är ett kapitel för sig. Det var bara att göra om, får se om det blir bättre nu då. Jädra rum. Efter ett tag tröttnar man ju...så nu har vi börjat med kontoret istället :) Har rivit bort mattan och några golvlister har också åkt av. Det ska bli kul att få iordning. Varför fokusera på bara ett rum när man kan göra flera? Tur bara att Arga snickarn inte bor här i närheten...

Nej om man skulle chocka kroppen med att gå och lägga sig i tid ikväll kanske? Eller iallafall lägga sig och läsa. Jag läser ju "Flickan som lekte med elden" nu och den är väldigt spännande. Problemet är att jag bara kommer några sidor åt gången..för efter ett tag blir jag så trött så jag skelar (eller jag kanske blir vindögd? det är ju inte så att man tar fram en spegel och kollar) så att texten smälter ihop till något grekiskt. Eller så tappar man boken i huvudet, det har ju hänt ett par gånger. Därför läser jag nu bara pocket-böcker! ;)

Sleep well!

Fredagsskoj

Nu har man varit iväg och serverat på Tanjas teams middag, det gick bra även om det inte var igår man serverade! :) Nu sitter man och softar lite framför teven med darlingen och äter lite gotta, såå mysigt!

Nu lite fredagsskoj, jag såg en sjukt rolig video i en annan persons blogg som jag bara måste lägga till, visst är den kul? http://www.youtube.com/watch?v=f3sX30NubTs&hl=sv (ljudet är själva grejjen) Det är dock inte att rekommendera att ha en katt i knät medan man kollar in videon. Vår minsta katt Saga blev helt bestört, får kolla på den igen en annan gång. 

Som vanligt har jag suttit o latjat lite, lägger upp en bild på moi (lite ego kan tyckas men what a hack)


So long!



= Husmor Sara

Äntligen är den här, gud så skönt. I love fredagskvällar! Det är en skön känsla att gå från jobbet och veta att man har heeeela helgen framför sig!

Jag har hunnit vara lite produktiv sen när jag kom hem! Jag visar det med lite matematik: rödbetor från eget trädgårdsland + mormors recept på inlagda rödbetor = Husmor Sara! :)

Nu har jag lite bråttom, ska servera på en teamfest på jobbet. De ska äta trerätters, är inte alls avis :) Så först efter det blir det fredagsmysssssss!

Ha en trevlig kväll på er!

Lite gott till min goding

Darlingen har varit sååå duktig och målas sovrummet ikväll, i olivtvåls-färgen, you know. Det blev riktigt fint, några blåsor i gamla tapeten men förhoppningsvis försvinner dessa under natten, i hope. Tänkte lägga upp lite bilder imorgon. Men eftersom han varit så duktig medans jag varit ute och gått en långpromenad med en vän, så gjorde jag lite gott till min goding, nämligen chockladpudding. Det är han verkligen värd. För övrigt är det min tur att måla i helgen, så tro inte att jag slipper undan helt :) Dessutom var jag ju faktiskt tvungen att gå en promenad just ikväll...för annars har jag ju min yoga-kurs på torsdagskvällar, men eftersom det är höstlovsvecka så blev det ingen yoga,. Jag som precis kommit in i det (det är en nybörjarkurs). Jag ska nog köra lite yoga i helgen, efter att jag målat klart kanske.

Åh vad fin jag är när jag yogar
Om 62 minuter är det fredag, tjohooo! Veckan har gått snabbt men inte klagar jag för det. Helger är bland de bästa någon någonsin kommit på! :) Det ska bli skönt med helg, även om det är en hel del planerat. Det är lite lustigt, de dagarna då man egentligen borde vila upp sig på efter en jobbig vecka, lyckas man alltid fullboka med allt man inte hinner annars. När ska man vila upp sig då? Nåja, jag blir säkert lite lugn i själen om jag lyckas komma ihåg några yoga-övningar:)

Nu medan vi har tittat på lyxfällan, känt oss ekonomiska och ätit chockladpudding så har jag hunnit leka lite med bildredigeringsprogrammet och gjort om en bild som syrran tog i somras på darlingen och jag när vi var på dop:

Darlingen och jag

Nej nu ska jag sova. Sweet dreams to mee and you! :D 

Konstigt

Jag var visst jättetrött idag, undrar vad det kan bero på? Konstigt!

Håller för tillfället på att koka lite kaffe (behöver väl några liter kaffe) så jag kan vakna ur min sömndvala, jobbar nämligen hemifrån idag - såå skönt att kunna jobba hemma, lite mer fokuserat i lugn och ro. Förutom nu då, men jag brukar faktiskt inte ta några kafferaster hemma, så det så.

Jag har fått mina första inlägg, tjohoo! Kul att Malin och Marie redan hittat hit! Marie du undrade vilket redigeringsprogram jag satt med och det är GIMP: http://www.gimp.org/downloads/ Det är egentligen gjort för linux tror jag men det finns en version för windows också, den sitter jag med och det funkar klockrent. Det är som Photoshop fast GRATIS!

Nej nu är kaffet klart så jag ska upp och jobba!

Så var det ja...

Ojojojoj vad jag är trött...men det är svårt att gå och lägga sig i tid, det är jag ett vaket bevis på. Men jag har ju hittat ett så roligt redigeringsprogram som jag inte kan slita mig från - man kan göra allt möjligt med det, kanske inte koka kaffe men väl lägga till kaffefläckar på bilder, de ni. Lägger in en svartvit bild på moi som jag tyckte blev lite småsnygg (även om det inte är någon kaffefläck på):



Älsklingen och jag har ju ett hus och vår hobby numera är att få det fiiiint. Så vi har nästan jämnt projekt för oss, nu är det gästrum/sovrum uppe som står på tur och vi har kommit en bit på väg. Nu är både tak, taklist, golvlist och fönster målade...vitt, vitt, vitt. Imorgon ska vi måla väggarna i sovrummet och jag har gått omkring i två veckor och tyckt att mörkbeige kommer bli sååå snyggt i det rummet och jag har tänkt ut gardiner, tavlor osv...men darlingen sa ikväll att färgen hette "olivtvål". Hm, just det. Så var det ja! Får nog ta mig en funderare kring nya gardiner och andra tavlor nurå :)

Oj vad klockan var mycket, ska samla ihop pälsklingarna och nanna kudden. Godnatt!

Pälskling nr 1       Pälskling nr 2        Pälskling nr 3 




 

Min tur

Ja nu var det även min tur att skapa en blogg och skriva av mig lite - man måste ju testa! :)

Välkommen till min nya blogg!

LiteOmSara

Här tänkte jag dela med mig av just mig, mina intressen och valda delar ur mitt liv

RSS 2.0