LaserDome, åh vad det var roligt!

Ojoj, nu har jag en gäng roliga saker att skriva om!

  • Har precis varit på LaserDome, åh vad det var roligt! Jag vill spela igen :) Jag som är emot vapen/krig/och allt vad det innebär men man blev ju helt maniac på banan! Tänkte att man kunde dra ihop ett gäng kompisar och köra, i januari kanske. Får fundera på det.
  • Pappsen var snäll och hjälpte oss få ut teglet som vi lyckades trycka in i luftspalten (heter det så?) igår, han är ju en klippa! Vi skulle vara duktiga och byta ut belysningen vid ytterdörren alldeles själva..men nej, man ska inte försöka sig på allt tydligen. Ser fram emot att få upp de nya lamporna. Tidigare var det en rund, gulbrun boll (som är så populära på 80-talshus) och den ska bytas ut mot två runda stålcylindrar som lyser både uppåt och neråt.
  • På söndag blir det dop för lilla Ebba och jag och darlingen är två av fyra faddrar, så stolt så, det ska blir kul!
    Igår var jag på massage, såg en annons på intranätet om massage i 75 min för 400 spänn och nappade snabbt på det och blev glatt överraskad - det var ju 50% så det kostade bara 200 spänn för 75 minuter - not bad! Bra var det också, finsk massage tydligen...som svensk fast lite med djupgående.
  • I helgen ska vi hem till Emma och Mattias, ska bli såå kul! Ser fram emot det. Dessutom ska vi bada balja och hälsa på deras nya lilla kissemiss :)
  • Jag har handlat min första julklapp och det är inte ens december, damn i'm good! Man säger ju varje år att man ska börja i tid, vilket ALDRIG händer. Hoppas bara man kan hitta resterande klappar också så man slipper julklappsångesten några dagar innan julafton.
  • Månadens driftsättning är genomförd på jobbet, känns alltid bra att få ut allt i drift och den här gången var det inte någon mega-release, skönt!
    Har kanske, eventuellt hittat vilket golv vi ska lägga i kontoret, imorrn ska vi bestämma oss, kul!
  • Snart dags att börja pynta inför advent, åååååh så mysigt! Äntligen, som jag längtat. Synd bara att man inte kommer åt vinden...ingången är i klädkammaren och den är nu nästintill proppfull med allt som fanns på kontoret förut. Får klura på hur vi löser detta.

Nu lockar duschen och sen får man fortsätta julstädningen i köket som jag påbörjade igår. Det är f*n inte skoj alltså, varför har man så många skåp i ett kök? Fyllt med masse grajjar osså, naj fi fasen! Hade lätt kunnat betala någon för det...eller varför inte hela huset! Någon som vill julstäda vårt hus för minimilön kanske? *blink, blink*

So long!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

LiteOmSara

Här tänkte jag dela med mig av just mig, mina intressen och valda delar ur mitt liv

RSS 2.0