Köpt baby-prylar!

Åh vad jag gillar att gå och titta, klämma och känna - och framför allt köpa baby-prylar! Det gör allt så mycket verkligare och det känns så bra att få hem saker man behöver. Dessutom blir man så glad :) 

Se där här strumporna - de är så otroligt pyttesmå! Så gulligt, jag bara ler när jag tittar på dem. Undrar om de kommer att passa eller om de är för stora? Storlek 13/15.


Det är samma med kläder, herregud vad svårt det är. Vi tittade på kläderna, vände och vred på dem - det är inte lätt att veta vilka storlekar man ska ha. Dessutom är ju nästintill allt antingen babyblått eller babyrosa. Är det inte lite tråkigt? Jag vill gärna hitta roliga och söta kläder UTAN att de antingen ska vara blåa eller rosa - inte bara på grund av att vi inte vet könet på lillen, utan också för att jag inte tycker att allt måste vara blått eller rosa.. Dessutom är det Hello Kitty-mönster eller Stålmannen-mönster på det mesta, tänk om man vill ha något annat då? Nej du, det blev en grårandig body och ett par gråa byxor..grått, grått, grått. Lite väl tråkigt, ska nog byta nu när jag tänker efter. Eller gå ner till butiken Buzungar på Adelsgatan, de har iallafall fattat det där med färg och form - men istället tar de så mycket mer betalt för det...men men! Ska iallafall beställa söta saker på nätet imorgon så barnet kommer inte behöva vara en nakenfis i december.

Sen så hittade vi en smidig skötväska från Baby Travel, en svart med garanterat fler fack än man behöver. Det blev även en supersöt Pingu-mobil med speldosa som man fäster i spjälsängen. En på jobbet rekommenderade att vi skulle skaffa Dr Brown-nappflaskor på grund av nån smart sug-lösning och jag tackade för tipset, nu är den köpt. Nappar och napphållare, check. Tänkte från början köpa ett begagnat vitt spjälsängsskydd men på Babyproffsen såg vi ett såå sött spjälsängsskydd med Pingu-figurer, så det beställde vi och med ett matchande bäddset. Det skulle komma i november, men det är ju ingen brådska, ska ju knappast bädda sängen än (även om man ser fram emot det otroligt mycket!).



Kommentarer
Alfva - i preggoland!

Storlek på strumpor till nyfödd är oftast 10/12 tror jag (borde finnas på Newborn avdelningen på HM, inte på baby). De har läskigt små fötter.. ;)

2011-10-01 @ 20:19:14
URL: http://alfvan.wordpress.com
Clara

Åh det finns inget mysigare än att köpa bebiskläder i väntans tider!!! Pop har mycket fint som inte är Kitty mesigt eller spidermannen hårt, som dom säger dom gör kläder åt barn. ;) kram!!!

2011-10-01 @ 23:05:48
URL: http://cklaris.blogg.se/
Tess

Känner igen mig i dina klädfunderingar :) Som lite tips så hade Belle strl 50 första månaden. Hon var 49 lång när hon föddes... Men det kan bli en stor bebbe, så köper ni några plagg i 50 och några i 56 så ska ni vara "homesafe" när pyret anländer :) Glöm inte vinteroverall.

Får jag komma med ett till tips när jag ändå är i farten? Kolla in Lindbergs superhärliga tossor i skinn med ullfoder. Toppen för små fötter att ha på sig när det är kallt :)http://www.lindbergshop.se/b2c/Servlet?page=1&setframeinfo=true&client=6&sortIdx=21&parent=s3H

2011-10-02 @ 11:55:42
Sara

Alfva: Men oj vad smått - då får vi snällt gå och köpa fler strumpor :) Tack för tipset!



Clara: Ja verkligen, det är så underbart! Jaha, då måste vi kolla in POP - det säljs inte här på ön va? Kramar



Tess: Ja det är inte lätt som förstföderska att försöka hitta rätt i denna kläddjungel :) Jaha oj vad pluttigt! :D Ja man vet ju aldrig så det är nog lika bra att skaffa något i storlek 50 också då. Åh kors vad söta tossar! Jag gillade de andra färgglada också. Gud vad sött! Tack för tipset!

2011-10-04 @ 19:05:34
URL: http://liteomsara.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

LiteOmSara

Här tänkte jag dela med mig av just mig, mina intressen och valda delar ur mitt liv

RSS 2.0