Fick present av katten

Vilken omtänksam katt vi har som kommer med presenter som JAG (maken är ännu iväg och spelar fotboll) fått jaga runt efter i tvättstugan nu såhär lagom till läggdags. Tack lilla Baileys...tack.



Kommentarer
Kakan

Åh vad jag önskar att jag hade en sådan omtänksam katt, ni kan skatta er väldigt lyckliga som får uppleva dessa härliga ögonblick! Hehe. Pöss på di!

2011-10-27 @ 07:21:34
Sara

Ja hon är verkligen generös av sig och delar gärna med sig av allt hon hittar ute - allt från stora fågelfjädrar till möss. Vi kan faktiskt tänka oss att låna ut henne till er just i höst om ni också vill känna sån lycka - för fler "presenter" kommer det garanterat att bli ;) Puss å kram på di söjte Karro!

2011-10-27 @ 20:20:51
URL: http://liteomsara.blogg.se/
Anonym

Fantastiskt att du fick tag på den lille rackaren! Skorpan hade släpat in en pigg mus en kväll. Fia kom o väckte mig kl 1 på natten o berättade att hon hade en mus i sitt rum. -"Väck pappa". Han gillar inte möss, så jag fick upp. Förskansade med lång linjal o sopborte gick Fia o jag på jakt. Musen var en råtta! Snabb rackare. Fia lade sig i min säng (tenta dagen efter) o jag på soffan. På morgonkvisten dök kattrackaren upp. Hon slängdes in i Fias rum. Efter 1,5 tim var det klart o hon fick komma ut. Själv gick jag till soptunnan. Alla 3 jägarna var trötta dagen efter...

2011-12-12 @ 19:51:46


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

LiteOmSara

Här tänkte jag dela med mig av just mig, mina intressen och valda delar ur mitt liv

RSS 2.0