Piff i hemmet

Ikväll har jag bytt ut lamporna i sovrummet. Innan var det en smal lampfot i metall med en grå skärm med sammetstryck. Jag har aldrig riktigt trivts med de lamporna eftersom lampfoten är så tunn och "kal".


Nu är det istället en vit lampfot i trä med en stor och fyrkantig skärm i gråvit-randigt tyg. Det är lite mer lampa över den, känns lite mer hemtrevlig.


Trodde aldrig lamporna skulle finnas kvar, har tjatat på maken i över ett år på att jag ville ha dessa - men han tyckte det var onödigt att köpa när de gamla fortfarande funkade (karlar! :) ) Tur att jag fick honom på bättre tankar ;)

Sakta men säkert övergår sovrummet till lite mer New England-tema. Älskar New England, det är stilrent, stjärnor, ränder, fina färger - rött/blått/vitt/grått och lätt att göra personligt. Överkastet med stjärnor tillkom för ett år sedan och är vändbart med vit bakgrund och grå stjärnor på ena sidan och grå bakgrund med vita stjärnor på andra sidan (som på bilden). Maken har hittat supersnygga kuddar som vi ska klicka hem inom en snar framtid, frågan är bara vilka av dessa det blir av dessa fina kuddar... Det är ett rum under förändring. I höst blir det nog en annan färg på väggarna.

Appropå piff så har även tv-rummet uppe fått sig ett litet ansiktslyft, en liten botox-behandling kan man säga. Vi bytte tv-bänk innan sommaren. Så här såg det ut innan:

Och såhär blev det sen:


Det blir så mycket bättre med en högre bänk med lådor, för då får man plats med mer prylar :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

LiteOmSara

Här tänkte jag dela med mig av just mig, mina intressen och valda delar ur mitt liv

RSS 2.0