Kort uppdatering

Jag lever, det syns bara inte just här, just nu :)

Här kommer en kort uppdatering om några saker som händer eller har hänt

Ikväll har man testat Karate, det var riktigt roligt! Jag tror jag kommer att ha många blåmärken imorgon :) Jag fick spräckta blodkärl mellan knogarna men det har jag masserat ikväll så det känns som om det borde försvinna tills imorgon. Det betyder iallafall att jag tog i, vilket jag verkligen gjorde - för kung och fosterland! Det var riktigt bra träning och tokjobbigt, definitivt något jag vill göra igen.

I helgen firade vi Henrik med kalas, det var jättetrevligt!

När vi kom hem från semestern så hade vi en vattenläcka i badrummet uppe, så man oroade halvt ihjäl sig om försäkringar som inte täcker, banklån och sånt trist. Men man ska ju INTE oroa sig, allt ordnar sig. Läckan var ingen "big deal", som de säger i McDonalds-reklamen. Det ska lagas inom kort och det innebär bara att vi inte fått duscha där senaste veckan och verkar få vänta med det någon vecka till och så måste vi laga taket i tvättstugan som vi rivit ner. Men det är ju lika bra, det skulle ändå ha gjorts förr eller senare. Det känns bara så himla bra att det var en mini-läcka!
 
Darlingen säger att jag borde vara nöjd. Jag har nämligen tjatat om att jag vill ha synliga takbjälkar i varje rum vi renoverat (vilket jag aldrig fått) - men nu har jag fått det!
Mmm, nöjd som tusan, ääääntligen har man synliga takbjälkar:



På måndag skall jag på riskutbildning till mc-körkorten! :D
Och den 7-8 maj skall jag på team-event med jobbet till Fårö, det skall bli kul.
Och den 20 maj skall vi ÄNTLIGEN åka till Göteborg. Jag kommer förmodligen hoppa Gbg-varvet i år eftersom jag inte tränat så mycket..darlingen siktar på att vara med. Man får se om man ångrar sig, jag har iallafall ett startnummer. Oavsett skall det bli himla roligt att träffa svärföräldrarna. 

Jag måste bara säga att det är så härligt med vår, det är ljust länge och värmen börjar sakta men säkert komma. Jag och hjärtat längtar ut i trädgården och har redan börjat med diverse projekt. Jag har planerat ut blommor som jag planerat ut i krukor, vi har investerat i två boxbom som vi framöver skall klippa som kuber (såsom alla buskar ser it i Sharm al Sheik :) ). Alla gångar och stentrapporna är tvättade med det senaste inköpet - högtrycksvätt från Nilfisk Alto. Även muren och terassen fick sig en omgång. Gräsmattan har fått sig en dos av Blåkorn, rabatterna är rensade, jag har odlat allt möjligt i grönsaks- och örtväg - trädgårdslandet och örtlandet kommer vara överfullt. Vi har investerat i 15 säckar jord tills att vi skall göra om rabatterna (hur nu dessa skall se ut). Vi skall även förlänga muren och bygga något smidigt och snyggt ställ för den nya soptunnan. I helgen skall vi skaffa virke till ställningar som vi skall ha till kiwi-träden som Darligen fick när han fyllde år och till vindruvsplantorna som vi har sedan tidigare. Jag har köpt en skylt som jag tror jag kommer få användning av väldigt snart - vad tror du? ;)

(Det syns kanske dåligt men det är en kratta och en spade som hänger under skylten)

I trädgården har vi förresten blåsippor och utanför muren har vi blå-, vit- och gulsippor. Det är så fint!

(Om vitsippor och blåsippor är fridlysta så vet jag inte alls hur de hamnade på bordet)



Kommentarer
clara

ja säg det onda som inte har något gott med sig! Det var ju tur att det inte något av dom rummen som ni redan lagt ner så mycket jobb på som var tvunget att rivas! Men alltid lika tråkigt när sånt händer...

Ha en riktigt trevlig valborg vännen!

2010-04-30 @ 09:02:07
URL: http://cklaris.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

LiteOmSara

Här tänkte jag dela med mig av just mig, mina intressen och valda delar ur mitt liv

RSS 2.0