Vi har det bra i Egypten

Nu har man varit i Egypten nagra dagar, vi kom i sondags.

Det ar saaa fint har, allt ar sa flott och iordning. Manniskorna ar valdigt trevliga och service-inriktade. Man hade val inte trott att det skulle vara lummigt och gronska i en oken, men det ar det. Gront gras och blommor i alla mojliga farger overallt - ljuvligt! Det ar riktigt varmt - mellan 30-35 grader, i vattnet ar det mellan 25-27 grader. Det ar ett stort hotell och allt man behover finns inom poolomradet + 8 pooler och en jacuzzi. Det ar 700 meter ner till stranden och strandpromenaden ar jattefin att strosa runt pa. Den inhemska olen Sakkara och Stella ar svalkande god i varmen - vi har det bra i Egypten! ;) 

An sa lange har vi solat, testat nastan alla pooler, varit nere pa stranden, last bocker, snorklat bland manga och stora fargglada fiskar, gatt runt i staden, druckit och atit gott! Jag har inlett min egyptiska prutning-karriar, vilket har resulterat i missnoje - for forsaljarna :D Fast det kostar ungefar som hemma, i slutandan, sa vi kommer nog inte shoppa sa mycket.

Imorgon fyller darlingen 30 ar, sa han far bestamma vad som skall hittas pa. En sak som ar klar ar att vi skall rida kamel i oknen imorgon och dricka beduin-the i solnedgangen. Sen ska vi fira pa en fancy restaurang och sen ga pa casino.

Pa torsdag-natt ska vi aka till pyramiderna, det ser vi verkligen fram emot.
Fram tills dess ska vi njuta av skona, varma och lata dagar!

Hoppas allt ar bra dar hemma och tack Johanna for att du skoter om katterna och huset denna veckan, du ar guld vard! :)



Kommentarer
clara

Nej nu blev jag inte avis alls här!

Låter som att ni är i paradiset! GÖTT!!

Ha det så himla bra nu så ses vi när ni kommit hem.

kramar!!

2010-04-14 @ 10:46:28
URL: http://cklaris.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

LiteOmSara

Här tänkte jag dela med mig av just mig, mina intressen och valda delar ur mitt liv

RSS 2.0